Smart Lighting Solutions

Nieuwe technologie zorgt voor een verbinding tussen verschillende functies in de leefomgeving. De armaturen van Lightronics zijn klaar voor Smart Lighting toepassingen. Niet alleen zijn er de eigen
 data-modules (Top Smart, SmartScan), ook zijn de meeste armaturen geschikt voor het toepassen van Luminext, LoRa of TVilight. Als system integrator zorgt Lightronics ervoor dat u altijd ‘connected’ bent.


Stel een vraag

Leidschendam-Voorburg kiest BRISA PLUS


In de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg plaatste de gemeente veertig nieuwe BRISA PLUS-armaturen van Lightronics op de bestaande masten.


Lees meer

Direct toegang

Lightronics zorgt ervoor dat u beschikking krijgt over data als energieverbruik, foutmeldingen, maar ook dat u bijvoorbeeld bij een calamiteit de verlichting kunt regelen of het dimregime aan kunt passen aan de verkeersintensiteit. Door de armaturen bovendien uit te rusten met sensoren, denk aan beweging, luchtvochtigheid, verkeerstelling, camera of bijvoorbeeld de temperatuur wordt het armatuur een belangrijke informatieleverancier. De beschikbare data-modules zijn op de toekomst voorbereid, zodat u altijd voorbereid bent op de vragen van morgen.

Foutmelding armaturen

Foutmeldingen beheren

Energieverbruik meten

Energieverbruik meten

Dimregimes armaturen

Dimregimes instellen

SAFETY FIRST

Snelfietsroute Amsterdam-Zaandam

Armaturen voor de openbare ruimte


Stel een vraag
  • LoRa Alliance
  • TVilight
  • Smart
  • Top Smart
  • SmartTR
  • Luminext